RookVrijenBlij.nl

stoppen met roken cursus
 

   Stoptober!!

Doe mee met stoptober, Samen staan we sterk!

Meld je nu aan. (onderaan deze pagina)

           

Het is nu tijd om te stoppen met roken

Uit ervaring weten wij hoe moeilijk het is om te stoppen met roken. Na de zoveelste stoppoging wordt je er moedeloos van en denk je misschien dat het jouw nooit gaat lukken. Er zijn veel rokers die zich in deze situatie bevinden en nét dat extra zetje nodig hebben. Daarom hebben wij de 30-dagen strategie ontwikkeld. Met deze strategie helpen wij u door de moeilijkste periode van het stoppen met roken, zodat u een gezond, fris, Rookvrij & Blij leven kan leiden. 

Waarom wandelcoaching?

Uit onderzoek is gebleken dat wandelen in de natuur diverse positieve effecten biedt. Onze wandelcoaching is voornamelijk gericht op het verbeteren van het psychisch welbevinden. Het wandelen in de natuur is een middel om de mentale coaching te ondersteunen. De cursisten zullen zich tijdens het stoppen met roken bewuster en sterker voelen.

Onze individuele training kost 279.- euro

Bij de volgende zorgverzekeraars krijgt u onze training 100% vergoed. VGZ, Univé, Zekur, Aevitae, Bewuzt, IZA, IZZ, UMC zorgverzekering, United consumers. Vergoedingen bij andere verzekeraars verschilt per verzekeraar maar is vaak tussen de 70% en 100% vergoeding.

Wanneer is het beste moment om te stoppen met roken? 

Voor een roker is er nooit een goed moment om te stoppen. Een roker heeft altijd excuses om het stoppen nog even uit te stellen. Het beste moment om te stoppen is nu. Iedere dag die u niet rookt is meegenomen en hoe sneller u stopt hoe eerder u lichaam kan herstellen.

Kies een datum en schrijf u nu in voor deze cursus. 
E-mailen