online Groeps training

100% vergoed door uw zorgverzekeraar!!

Online groepstraining

Je gaat gezamenlijk met een groep andere rokers stoppen met roken. De kracht van een groepstraining ligt in het motiveren van elkaar en de betrokkenheid van de groep. De cursisten hebben vaak veel steun aan elkaar.Onze groepstraining bestaat uit 3 online bijeenkomsten via Zoom (met laptop of telefoon). Tijdens de training krijg je iedere dag een motiverend WhatsApp bericht.De eerste Zoom bijeenkomst is ook direct het stop moment en de motivatie presentatie en ook het opstarten van de stoppen met roken motivatie WhatsApp groep.De tweede Zoom bijeenkomst vindt plaats na 1 week en gaat over de voortgang van het stoppen en het motiveren van de cursisten.De derde Zoombijeenkomst is 30 dagen na het begin van de training en geeft jou de motivatie voor een Rookvrij en Blij leven.Daarnaast kun je altijd rekenen op ondersteuning (telefonisch of WhatsApp) van de coach, op weg naar een rookvrije en blije toekomst. Meld je nu aan!

30 dagen strategie

Wanneer je meedoet met de 30-dagen cursus ‘Stoppen met roken’ van Petra Mantel stop je vanaf de eerste dag met roken. Je hoeft je daar geen zorgen om te maken. Petra’s enthousiasme helpt je met gemak de eerst – soms uitdagende – 10 dagen door. Wist je trouwens dat nicotine na 48 uur al uit je bloed is? De ontwenningsverschijnselen zijn daarom vooral mentaal en gelukkig maar tijdelijk.

Online groepstraining

De online groepstraining start altijd 19:30 uur.

Mail ons als u wil  mee doen met de groepstraining.

Samen naar een rookvrij leven

De cursus laat je kennismaken met allerlei mogelijkheden om je weer vrij en blij te voelen in je lijf. Naast de wekelijkse, online coaching en motiverende WhatsApp berichten zet Petra je letterlijk in beweging. Wandelen en ademhalingsoefeningen horen er allemaal bij. Het gaat over voelen wat er in je lijf gebeurt wanneer je niet meer rookt. Het is een spannend proces en tegelijkertijd bevrijdend. Iets om helemaal blij van te worden.

Wat is jouw commitment?

 • Je doet 30 dagen lang mee
 • Je leert in 3 fasen je gedrag te veranderen
 • Je gaat van ondragelijk naar ongemakkelijk en komt uit bij onstuitbaar
 • Je stopt met roken vanaf de eerste cursus dag
 • Je zet elke dag actief een stap naar een rookvrij en blij leven

Wat krijg je ervoor terug?

 • Je leert veel over jezelf en je patronen
 • Je leert je patronen stapsgewijs te veranderen
 • Je voelt je weer vrij van stress
 • Je ontwikkelt een nieuwe mindset
 • Je herontdekt je eigen kracht
 • Je voelt je sterk en gemotiveerd
 • Je krijgt je vrijheid terug
 • Je kunt weer doen wat je wilt doen
 • Je voelt je weer blij, energiek en positief

De kosten

Doe mee met Petra. Ze biedt de groeps training ‘Stoppen met roken’ voor maar €195,-. Dit bedrag is juist zo goed, omdat je bij de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw verzekeraar of vraag het Petra. Dan kun je direct kennismaken en bepalen over de cursus geschikt is voor je. Lees hier meer over de vergoedingen.

Coach die de training geeft

Petra Mantel

Stoppen met roken coach

Petra kijkt vanaf dag één naar wat jij kan doen, als is het maar 5 minuten per dag, om je dagelijkse gewoonten aan te passen. Het veranderen van onze gewoonten duurt maar 30 dagen. Dat is voldoende om in je hersenen een nieuw spoor aan te maken. Dit betekent wel dat jij je 30 dagen inzet voor het halen van je doel: een rookvrij leven voor jou en jouw omgeving. Petra zet zich ook in voor jou en zorgt ervoor dat je de cursus doet, afmaakt en je leven verandert. Dat doet ze met al haar enthousiaste, levendige en altijd positieve instelling. Ook spreekt ze vanuit ervaring. Toen haar dochter haar betrapte op het stiekem een sigaret roken in de tuin, was dat voor haar de omslag. Ze voelt zich helemaal bevrijd en helpt anderen nu als gediplomeerd ‘Stoppen met roken’ – coach bij het realiseren van een rookvrij en blij leven.

Petra belt graag met je en vertelt je graag over de mogelijkheden. Doe je liever de cursus offline? Dat kan ook. Petra geeft ook 1-op-1 wandelcoaching. Je kunt dan alles met haar bespreken tijdens persoonlijke gesprekken terwijl jullie wandelen in het natuurgebied ‘Twiske’ in Oostzaan.

Inschrijven cursus

Na inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.