Nr1. stoppen met roken cursus

Nr1. stoppen met roken cursus

Stoppen met roken gaat vooral over het veranderen van je levensstijl en dat begint al direct ’s ochtends vroeg. Wanneer jij opstaat kan je al direct de toon zetten voor je dag. Positief, blij en opgewekt je dag starten is mogelijk voor iedereen. Jouw mindset en levensstijl veranderen is makkelijker dan je denkt en gaat in kleine stappen. De veranderingen zijn direct merkbaar voor jou en je omgeving. Binnen 30 dagen leer je een strategie aan waardoor jij je mindset (houding) verandert en de voordelen ervaart van een Rookvrij en Blij leven.

30 dagen strategie

Wanneer je meedoet met de 30-dagen cursus ‘Stoppen met roken’ van Petra Mantel stop je vanaf de eerste dag met roken. Je hoeft je daar geen zorgen om te maken. Petra’s enthousiasme helpt je met gemak de eerst – soms uitdagende – 10 dagen door. Wist je trouwens dat nicotine na 48 uur al uit je bloed is? De ontwenningsverschijnselen zijn daarom vooral mentaal en gelukkig maar tijdelijk.

Voor wie?

Onze unieke stoppen met roken cursus is geschikt voor iedereen die wil stoppen met roken en iedereen is van harte uitgenodigd deel te nemen. Tegen welke problemen loop je aan? Laat het Petra weten en neem contact op met haar. Ze haalt je ongetwijfeld direct over om mee te doen gewoon om wie ze is. Enthousiast, levendig en altijd positief. Ze gaat kijken met je naar wat je kunt doen en hoe. 

Waarom wil jij stoppen?

Je hebt het benauwd
Je hebt weinig energie
Je voelt je niet fit
Je bent steeds zenuwachtig
Je voelt je afhankelijk van die sigaret
Je bent obsessief bezig met roken

Online stoppen met roken cursus

De online 30-dagen cursus ‘Stoppen met roken’ is een unieke cursus. Je maakt kennis met diverse disciplines om je levensstijl te veranderen en je krijgt 30 dagen lang persoonlijke begeleiding.

In 30 dagen jouw leefstijl omzetten voor een rookvrij leven!

Stoppen met roken geeft je meer terug dan een rookvrij leven. Je krijgt er je leven mee terug. Je voelt je weer vrij, wanneer jij je niet meer afhankelijk voelt van de rookmomenten die eerder je dag bepaalde.

Samen naar een rookvrij leven

De cursus laat je kennismaken met allerlei mogelijkheden om je weer vrij en blij te voelen in je lijf. Naast de wekelijkse, online coaching en motiverende WhatsApp berichten zet Petra je letterlijk in beweging. Wandelen en ademhalingsoefeningen horen er allemaal bij. Het gaat over voelen wat er in je lijf gebeurt wanneer je niet meer rookt. Het is een spannend proces en tegelijkertijd bevrijdend. Iets om helemaal blij van te worden.

Wat is jouw commitment?

 • Je doet 30 dagen lang mee
 • Je leert in 3 fasen je gedrag te veranderen
 • Je gaat van ondragelijk naar ongemakkelijk en komt uit bij onstuitbaar
 • Je stopt met roken vanaf de eerste cursus dag
 • Je zet elke dag actief een stap naar een rookvrij en blij leven

Wat krijg je ervoor terug?

 • Je leert veel over jezelf en je patronen
 • Je leert je patronen stapsgewijs te veranderen
 • Je voelt je weer vrij van stress
 • Je ontwikkelt een nieuwe mindset
 • Je herontdekt je eigen kracht
 • Je voelt je sterk en gemotiveerd
 • Je krijgt je vrijheid terug
 • Je kunt weer doen wat je wilt doen
 • Je voelt je weer blij, energiek en positief

De kosten

Doe mee met Rookvrij en Blij. Al onze ‘Stoppen met roken’ trainingen worden vergoed door u zorgverzekeraar en u betaald ook geen eigen risico! Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op of meld je direct aan voor een Rookvrij en Blij leven Lees hier meer over de vergoedingen.

Coach die de training geeft

Petra Mantel

Stoppen met roken coach

Petra kijkt vanaf dag één naar wat jij kan doen, als is het maar 5 minuten per dag, om je dagelijkse gewoonten aan te passen. Het veranderen van onze gewoonten duurt maar 30 dagen. Dat is voldoende om in je hersenen een nieuw spoor aan te maken. Dit betekent wel dat jij je 30 dagen inzet voor het halen van je doel: een rookvrij leven voor jou en jouw omgeving. Petra zet zich ook in voor jou en zorgt ervoor dat je de cursus doet, afmaakt en je leven verandert. Dat doet ze met al haar enthousiaste, levendige en altijd positieve instelling. Ook spreekt ze vanuit ervaring. Toen haar dochter haar betrapte op het stiekem een sigaret roken in de tuin, was dat voor haar de omslag. Ze voelt zich helemaal bevrijd en helpt anderen nu als gediplomeerd ‘Stoppen met roken’ – coach bij het realiseren van een rookvrij en blij leven.

Petra belt graag met je en vertelt je graag over de mogelijkheden. Doe je liever de cursus offline? Dat kan ook. Petra geeft ook 1-op-1 wandelcoaching. Je kunt dan alles met haar bespreken tijdens persoonlijke gesprekken terwijl jullie wandelen in een natuurgebied.

Inschrijven cursus

Na inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.