Stoppen met roken Utrecht

Stoppen met roken | Utrecht

Goed dat u een stoppen met roken coach zoekt in de omgeving Utrecht. Heeft u last van COPD, veel hoesten of andere klachten? Of wilt u gewoon gezonder en frisser gaan leven? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Dit stoppen met roken programma wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel vergoed dus is in veel gevallen gratis.

Wat bieden wij?

Voor mensen uit de omgeving Utrecht bieden wij zowel een online als een offline training aan. Het enige verschil is dat bij de offline training 3x fysiek contact is met de coach op onze locatie in Zaandam. Het Rookvrij en Blij stoppen met roken programma is een zeer intensieve training waarbij u 30 dagen lang elke dag contact hebt met de coach zodat u tijdens de moeilijkste momenten van het stoppen gesteund wordt.

Wat houdt u nog tegen?

Stop met uitstellen en ga over tot actie. Hoe eerder u stopt hoe sneller uw lichaam weer in gezonde conditie is. Onze 30 dagen strategie heeft al veel mensen geholpen om te stoppen met roken en zijn nu puur rookvrij. Ook puur rookvrij? Meld je dan nu aan of mail ons voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Deel dit bericht

Inschrijven cursus

Na inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.