Zwanger? Wij helpen jou stoppen met roken!

Zwanger? Wij helpen jou stoppen met roken!

Een rookvrije start bij je zwangerschap is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je baby. Stoppen met roken is lastig en om daar hulp bij te vragen is heel normaal. Ook als je al zwanger bent kun je terecht bij een stoppen met roken coach die expert is in het begeleiden van zwangere vrouwen die willen stoppen met roken.

Samen naar een rookvrije zwangerschap!

Zeker wanneer je zwanger wil worden, zwanger bent of opgroeiende kinderen hebt, is het essentieel dat jij en je kinderen voldoende, frisse lucht inademen. De nadelige effecten van roken op jouw gezondheid en ook op die van je (ongeboren) kind zijn inmiddels bekend. Ook vertelt Petra je er graag meer over. Zij helpt graag zwangere vrouwen om te stoppen met roken, zodat het kindje gezond geboren kan worden.

De voordelen van een rookvrije zwangerschap

  • Je kindje krijgt meer zuurstof en voeding binnen
  • Je kindje is gezonder als het geboren wordt
  • De kans dat je kindje te vroeg geboren wordt is kleiner
  • Minder risico op groeiachterstand bij jouw baby

Roken tijdens de zwangerschap

Grotere kans op een miskraam
Verminderde longfunctie baby
Een grotere kans op ADHD
Een grotere kans op overgewicht

Heb jij een zwangerschapswens?

Stop dan eerst met roken en daarna met anticonceptie. Waarom is dat zo belangrijk? Stoppen met roken…

Ga jij ook voor een Rookvrij & Blije zwangerschap?

Stoppen met roken geeft je meer terug dan een rookvrij leven. Je krijgt er je leven mee terug. Je voelt je weer vrij, wanneer jij je niet meer afhankelijk voelt van de rookmomenten die eerder je dag bepaalde.

tekening vrouw loopt met paraplu

30-dagen cursus en zwangerschap

De 30-dagen strategie is gericht op een intensieve persoonlijke begeleiding die nodig is na het stoppen met roken op een gezonde manier. Het is belangrijk geen medicijnen te gebruiken tijdens de zwangerschap. Wij zorgen samen dat je stopt zonder medicatie.

maternity, baby belly, pregnant

Stress en stoppen met roken

Het is een fabel dat stress van het stoppen met roken erger is dan daadwerkelijk roken voor je baby. Zelfs wanneer je veel stress hebt van het stoppen, is niet roken altijd beter. De slechte stoffen in een sigaret zijn gevaarlijk voor jou en de baby.

Inschrijven cursus

Na inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.