Stoptober

De jaarlijkse stoptober campagne heeft al duizenden mensen helpen stoppen met roken. Een van oorsprong Britse stoppen met roken campagne, die ook in Nederland gehouden wordt. De bedoeling? In Oktober 28 dagen niet roken, en deze lijn door te trekken. Ook Rookvrij en Blij doet mee aan de stoptober actie. Doe jij met ons mee?

Stoppen met roken campagne

Stoptober is, met 1 januari, het populairste stopmoment in Nederland. Google heeft aangetoond dat de zoekopdrachten naar stoppen met roken in oktober 2020 het niveau van 1 januari heeft bereikt. Een effectieve campagne dus! 

Een onderzoek van het AMC biedt nieuw bewijs dat deelname aan Stoptober een gunstig effect heeft op stoppen met roken. Je wordt als Stoptober-deelnemer elke dag gesteund en aangemoedigd door de stoppen met roken coach om het vol te houden.

Rookvrij & Blij
Stoptober actiemaand

Ook bij Rookvrij en Blij staat stoptober in het teken van stoppen met roken. Tijdens de Rookvrij & Blij stoptober actiemaand krijg je een gratis goodiebag met leuke stoppen met roken items. Ga voor puur Rookvrij en Blij en schrijf je in!

Deel dit bericht

Inschrijven cursus

Na inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.